Splošno Antifogging sredstvo za Steklo Čistilo Za Pranje Stekla Spray za Čiščenje Zaslona Steklo Objektiv Defogger Za Čiščenje Stekla trgovina na Drobno

  • €3.33
  • €1.99



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Morate le, da spray avto anti-zamegljevanje agent želeno območje, ki je hitro in enostavno, prinaša več udobja v vašem življenju.

Glavne Značilnosti Hitro & Enostavno Uporabo

– Ta avto steklo anti-fog lahko vam z jasno vizijo in učinkovito preprečevanje avto steklo iz zamegljevanje, kar je zelo praktično.

Odkrijte Instant Jasnost

– Get to čarobno malo rešitev steklenico, da bo vaša kopalnica ogledala, očala, plavanje očala, športna očala, maske za potapljanje, Vetrobranska stekla, Daljnogled, Obsegov, Hokejski Ščitniki in neskončne druge vrste površine meglo prosta in pripravljena iti!

Široko Paleto Aplikacij

– Lahko se uporablja ne le za avtomobilska stekla, vzvratnimi ogledali, ampak tudi za steklo, okna, ogledala in stekla, vrata, itd.

Enostaven za Prevoz

– Kompaktna in lahka zasnova je enostaven za prevoz, zaradi česar je idealen potovalni nahrbtnik spremljevalec med vaše potovanje, ki vam omogoča jasnejšo vizijo kadarkoli.

Strokovno in dolgotrajno

– Ta avto steklo je odličen anti-fog učinek in edinstveno anti-fog formula zagotavlja daljšo trajen učinek.

Naravno, Hipoalergeni & Safe

– Občutek, dobro vedoč, da niste izpostavljeni koli kemikalij ali škodljivih sestavin.Naše vse naravne vodne megle formula je enostavna na površini, in popolnoma varna za vaše oči in kožo.Specifikacije Materialov Spray Teža Izdelka 35 G Velikost Izdelka

(D x Š x v) 10 x 2.6 cm Vsebina Paketa Anti Reflektivni Leče × 1 Opomba Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.undefined

Oznake: anti meglo spray, zaslon telefona čistila, čistilo telefon, zaslon telefona spray, čiščenje zaslona, zaslon na dotik čistila, čiščenje zaslona, čistilo za prenosni računalnik, buljiti čistilec, čistilo zaslona.


  • Postavka Obliki: Tekoče
  • Število Kosov: 1pc
  • Specifikacija/Kos: 70ml
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]