4m Zračno Tesnjenje Prenosni Mobilni klimatska Naprava Okno Tesnilni Pribor Nov Prihod 2021

  • €6.75
  • €4.66



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Značilnosti

Hot Air Stop

Okna tesnilo za prenosne klimatske naprave za vgradnjo ohranja svež zrak v vašem prostoru za učinkovito diffusing toplega zraka skozi okno.Preprečevanje topli zrak, ki kroži v svojo sobo, ohranja svojo sobo kul za daljše in varčevanje z električno energijo stroškov.

Izgube Energije Zmanjšanje

To okno pečat prispeva k zmanjšanju porabe energije in emisije ogljikovega dioksida, ki je še posebej visoka v poletnih mesecih zaradi množične uporabe klimatske naprave.Preprečevanje topli zrak, ki kroži v prostoru,

Priročen in Praktičen

Je narejena iz trpežne in vodoodporni najlon materiala, preprosto patentna zadrga v kraj, med okna in okenski okvir in lahko uravnava izmenjavo zraka, učinkovito in zadrževanje prahu in dežju.Okna lahko zaprta enostavno, ko šolanja.Ni treba razstaviti.

Enostaven Za Vgradnjo

Preprosto uporabite lepilo kavljem trak na notranji okna okvir in k oknu sama.Pripnite okna tesnilo za kljuko trakom.Nato odprite zadrgo na oknu pečat in kraj vašem klimatska naprava cev skozi okno.Na koncu, zaprite zip povežite tesno okrog cevi.

Aplikacije

Primeren je za vse prenosne klimatske naprave in sušilnih, Ali za windows, ki se odpirajo v levo ali okna, ki se odpre na desni, spodnji visela windows ali strešna okna, Okna pečat, ki bo opravila svoje delo.

Specifikacije

Tip: okno pečat

Količina: 1 pc

Material: najlon

Barva: Bela

Dolžina: 4m/13.12 ft

Package:1* okno pečat

Opomba:

Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.

Prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka.

Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Oznake: panasonic projektor daljinski upravljalnik, okno pečat za klimatska naprava, električni mleka toplejše, klimatska naprava pečat, držalo za telefon, klimatska naprava namizje, portablr klimatska naprava okno, klima okno pečat, penaste gume trak, zrak conditione.


  • Material: mešanje
  • Slog: SREDOZEMLJE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: okno pečat
  • Vzorec: Navaden Barvanih

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]