Severni Evropskem Slogu, Ustvarjalne Doma Smolo Torto Pladenj Skledo Jed & Ploščo Lok Družino Dobave Obrti Darilo Shranjevanje Pladenj

  • €14.04



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

A:Opis izdelkov

Mat erial: Smole

Barva: Kot na sliki

Velikost: 2 0cm*1 2 cm

W osem: 30 0 g

Opomba:Zaradi mednarodne logistike je počasi, prosimo, da 20 dni vnaprej.To je več, prednostno za nakup več kot dve .če boste potrebovali, da bi za mešanica stilov in barv,prosimo, navedite število predmetov v sporočilu za nas,hvala vam!

B:Dostava

1).Predmeti so samo poslani šele po plačilu, je potrjena.

2).Smo t sl ladje elementov prek EMS,DHL,UPS,FEdEX,TNT,China post,hong kong post.

3).EMS express dostava običajno traja 5-8 delovnih dni odvisnih do cilja,DHL,UPS,FEDEX,TNT express dostava običajno traja 3-5 delovnih dni odvisnih do cilja.

4).Ne bomo odgovorni za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni, ladijski prevoz, vendar mi bo dobro pakiranje za izdelke pred dostava.

C: Plačilo

1).Plačilo mora biti opravljeno v roku 72 ur po naročilu, sprejemamo Plačila preko Depozitni (Alipay) in tudi plačilo s Kreditno kartico preko Paypal, T/T,Western Union.

2).Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

3).Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom

4).Bomo ladja postavka glede na vaš PayPal naslov, torej, če je vaš Paypal naslov, ki ni posodobljen, prosimo, posodobitev, preden jo boste plačali.

D: Vrnitev

1).Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2).Kupec je odgovoren za vse ladijskega stroškov.Naš ladijski promet pristojbina vključuje ravnanje, pakiranje stvari in druge s tem povezane stroške.

3).Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, zato da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.

E:Povratne Informacije

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za naš razvoj podjetništva,smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije s petimi zvezdicami, da nas opirajoč se na vašem zadovoljstvu z našim blaga in storitev.Na žalost,če načrtujete, da nam nevtralna/ negativne povratne informacije, zaradi svoje slabe kupovanje pri nas,prosimo, kontaktirajte nas na vsakem času, tako da pospraviti svoje nezadovoljstvo in odpraviti težavo.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli, če imajo kakšno vprašanje pred nakupom, smo se bodo odgovori na vaša vprašanja v 24 urah,vendar zaradi časovne različnih,prosimo, vpišite podrobne informacije s ali vprašanja na naš e-pošto,dobra komunikacija, bi se izognili nesreço.

W e agent za veliko drugih proizvajalcev proizvoda,, bomo poskušali naši moči, da se zagotovi visoka kakovost proizvodov,nizka cena,hitra dostava in odlično kupci storitev.

Oznake: xr varstvo zasloni.


  • Uporaba: Namizna
  • Material: Silikonski
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Slog: Evropa

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]