Prenosni Nastavljiv Laptop Stand Zložljive Podporo Osnovno Stojalo Za Prenosnik Macbook Pro Lapdesk PC Računalnik Pad Laptop Imetnika

  • €12.19
  • €8.54



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Opis:

1. Ergonomsko laptop stand vam omogoča, da določi vašo držo in zmanjša vratu, utrujenost, bolečine v hrbtu in oči seva.

2. Nastavljiv in prenosne: 7 nastavljiva višina stopenj, prilagodite operacijski kota in višino glede na vaše dejanske potrebe.Laptop stand mogoče zložiti in je prenosni shranjevanje bag za enostavno prevoz.

3. Trmast in non-slip: iz visoko kakovostne aluminijaste zlitine in oblikovana kot trikotno strukturo.Prenosnik dviganje odbor lahko podpira do 17.6 kg teže več namestite stabilno.Z veliko non-slip silikonsko blazinico, lahko zadrži prenosnik v mestu, in jih zaščititi pred praskami in zdrsi.Kar je še pomembneje, gladki robovi nikoli ne bo bolelo vaš roke.

4. Odvajanje toplote: aluminij zlitine material, ki zlahka absorbira in odvesti toploto.Valoviti design zagotavlja odprt prostor, ki lahko poveča kroženje zraka, s čimer vodenje računalnika ohladi, in preprečujejo pregrevanje in treskav.

5. Splošno združljiva: prenosnik in tablični računalnik stojalo lahko podpira večino naprav 10-15.6 palcev in več.Primeren za tablične računalnike, knjige in od 6 cm na 12,9 cm.

Značilnosti :

1. Stabilna: Uporaba načela trikotni o določitvi naše prenosni računalnik imetnik ima stabilno strukturo, da se zagotovi, da bo vaš računalnik ne stresajte.

2. Odvajanje toplote: Aluminij je visoko toplotno prevodnost in votlih design omogočajo, laptop stati, da se uporablja kot sklop hladilnega telesa.

3. Polni silikona pad: mehko silikonsko blazinico naredi laptop ni enostaven za zdrs, brez prask, in lahko varuje prenosni računalnik.

4. Enostavno: zložiti in je prenosna shranjevanje bag za enostavno prevoz.

Specifikacija:

Material: ABS, aluminijevih zlitin

Teža: približno 211g

Velikost: o 260mm*60mm/10.24*2.36 palčni

Seznam Vsebine:

1*Nosilec

1*Vrečko Za Shranjevanje

Oznake: računalnik pladenj, računalniška tipkovnica stojalo, bambus prenosnik, dekorativna ploščica računalnika, postelja laptop stand, računalnik pad zlato, bambus laptop tabela, računalnik pad motiv, pes računalnik pad, laptop pad slabo.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Podpora: Padec Ladijskega Prometa/ Trgovina
  • Material: Kovine
  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: CHOETECH
  • Številka Modela: prenosni nosilec

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]