Lep Arafat arabski šal šal Keffiyeh Kafiya Lahki Vojaške Shemagh palestine Človek Trak Šal Z Rese Mehko Toplo

  • €5.06
  • €2.68



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši trgovini!Kakovost je prvi in najboljšo storitev.Vse stranke so naši prijatelji.Modno oblikovanje, 100% čisto nov, visoko kakovost!Barva: kot kažejo slike.Velikost: 100 * 100 cm.Paket je vključeno: 1x vojaške moških ogrinjala so 2 - 3% razliko v skladu z ročno merjenje.Prosimo, preverite tabela ukrepi previdno pred nakupom predmeta. 1 palec = 2.54 cm.Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Čas dostave: Z Letalom: na Splošno dostavo v ZDA traja približno 10-20 dni.Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 14-28 dni.Če potrebujete element zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo caculate express ladijskega stroškov za vas.Express dostava traja približno 3-7 dni, da pridejo.Če niste ga dobili v čas poštnine, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.Ker včasih bo odloži za promet ali za potovanje z letalom marmelade.Prosim, ne odprete sporu, da nas.Bomo sprejeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

Sprejmemo samo plačilo preko paypal.Prosimo, poskrbite, da bo vaš paypal naslov je pravilna, preden boste plačali Mi samo ladja na vaš naslov.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po tem, ko dobimo plačilo.Uvoznih dajatev, davkov ali dajatev, ki niso vključeni v ceno boste plačali, da nas.

Na December-13-17 ob 18:12:12 PST, prodajalec dodano naslednje informacije:

Oznake: armi, svileni šal, shemagh, cotton scarf, šal, scarv, bavarski obleko, dolg šal ženske, obleka ženske kopalke, keffiyeh.


  • Material: Poliester
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Posebno Uporabo: kostumi
  • Spol: Ženske
  • Postavka Vrsta: Rute

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]