Silikonski Posodo s Pokrovom, Komplet 5 Večkratno uporabo Sesalne Pečat Pokrovi za Posode, Lonci, Kozarci. Hrana Varna. pomična ročaji za enostavno uporabo

  • €21.04
  • €10.94



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

★ PRIHRANITE DENAR IN REŠITI PLANET★ - Stop zapravljaš svoj čas in denar za plastično zaviti ali tankih, posod, ki končajo v koš za smeti.Naš nič odpadkov za ponovno uporabo hrano in posodo, pokrovke so okolju prijazni, reuseable in trajen - presenečeni boste, kako dolgo jih bomo zadnji.Ti ne strga ali warp kot običajne obloge ali posode za shranjevanje.

★ OHRANITI SVEŽE HRANE IN OSTANKE SVEŽE★ - Pokrovček, da velika solata, ki ste jih naredili sami.Uporabite pol lahko in shranite ostalo za pozneje.Prerežite na pol in ananas ali lubenica in ne skrbite za ostalo bo slabo v hladilnik.Ustavitev vaš smoothie iz razlitje iz svojih jar v avto.Ti stretchy hrane varčevalci so univerzalni fit, da bo ustrezala široko paleto sklede, skodelice skodelice pločevinke kozarci in lončki od vseh oblik in velikosti, da vaša živila, kot so sveže, kot ste.

★SUPER ENOSTAVEN ZA UPORABO★ - Pozabite, zavijanje, plastične okoli skledo trudijo, da bi dobili to, da se držijo ali poskuša najti manjkajoče pokrov, da se ujemajo s posodo, v vaš kuhinjski omari.Zgrabi pokrov in se raztezajo na.S šestimi velikosti od te lepote bodo prianjati za skoraj vsako jed kozarec sadja, zelenjave, majhna ali velika, da zagotavlja higiensko zraka tesen pečat.Naši jasno instalids pustite, da boste videli, kaj je notri od prvi pogled odpravo živilskih odpadkov na hrbtni strani hladilne naprave.

★ SAMI VODIJO VARNO IN ZDRAVO★ - Ti skromni gospodinjstva so pokrovi laboratorijsko testiran za varnost.Prosimo, da gre mikrovalovna v hladilniku v zamrzovalniku.Toplotno odporen na 450F.So brez strupenih BPA free ftalat brezplačno in pomivalni stroj varno za vas varno, zdravo in srečno!

Predstavljamo vam naš Neverjetno Silikonski Pokrovi.Ti Pokrovi so Čudo Kuhinja Tehnologije.

-Narejeni so iz netoksičnih BPA free hrane silikona

-Ti pokrovi se lahko uporablja v hladilnik, zamrzovalnik, ali tudi mikrovalovna pečica in pomivalni stroj varno!

-Priročen pokrovi so kot nalašč za vaš fižol, juhe,solate, sadje, in še VEČ.V bistvu vsa vaša shranjena živila ostanejo sveža dlje!

-Oznake na obodu pokrovi omogoča enostaven za oprijem in potegnite pokrov nad karkoli ste želeli prekriti.

Rešiti Planet in Vaš Denar.Ti Pokrovi Zamenjati Drago Razpoložljivi Plastično Zaviti in Prihrani Denar z Zmanjšanjem Odpadkov Hrane in Izdelavo vaše Težko Zasluženi Dolar Gredo še Dlje.

Oznake: black gel peresa, sveža hrana, polje hrane stekla, lahko pokrov soda, čebelji vosek zaviti, fermentacija pokrov, jar odprta, izpuščeni mikrovalovna hrano, kritje, cpap filter, pokrov hrane.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Silikonski

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]