Z avtomobilom Posteljo Samodejno Napihljivi Avto Postelji na Prostem, Potovanja Vzmetnice Avto Kamp Napihljive Vzmetnice SUV Posebne Zračne Vzmetnice

  • €40.40
  • €36.36



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Multifunkcijski avtomobilom vzmetnice

Opis:

1,Prenosni Pomnilnik: zračne vzmetnice, ki prihaja s krpo vrečko za shranjevanje, je majhen in lahek po trgovini, enostaven za prevoz.

2,Hitro Samodejno Inflacija: Širjenje zračne blazine, odprta zrak šoba, se bo samodejno napihne, samo ročno napihne blazino in krila.Blazine vam zagotavlja kakovost spanja, vsakič, ko ste na poti.

3,Udoben Material: Uporaba poliester pongee tkanine, okolju prijazen material, ki je spanjem mat, ki je gladke površine, odporne na obrabo in omogoča enostavno pranje

4,Zložljiva Uporaba: Popolnoma raztegnjeno (za 2-3 osebe), ki so zložene na pol ( za eno osebo), različne možnosti, širjenje velikost: približno 180 * 130 cm.Lahko se sprostite noge in spanja.

5,Široka Uporaba: Lahko se uporablja za družinsko potovanje, za goste doma, zasilno ležišče za nov dom, avto, kampiranje, piknik, urad odmor, Najbolj športna terenska vozila", RVs & minivans.

Seznam Vsebine:

Samodejno Inflacije Avto Zračni blazini * 1

Vrečko Za Shranjevanje * 1

Oznake: avto za vzmetnice, avto suv vzmetnice, siva prikrivanje vinil zaviti, konrow, kampiranje šotor napihljive vzmetnice, avtomatski mreža proti komarjem, napihljivi avto vzmetnice creta, multi funkcionalen napihljiv avto vzmetnice, na prostem orodje, zrak postelja avto.


  • Poreklo: CN(Izvora)

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]