Tovarne Neposredno QIMEI DESIGN NAS Specialnih Sil UDT Vojaška Nepremočljiva Prostem 300M Men ' s Army Watch z Svetlobna SM8019A MODRA

  • €174.76
  • €87.38



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

"Estetsko in brezčasno no date potapljač slog z Seiko kvarčni gibanje, da ne bo prekinil banke."

"Izgleda popolnoma nenavaden..." - PR NS

V odziv na nekatere zahteve za Vietnam /Vod slog Special Forces / UDT gledam smo lahko, da ponujajo ta model.Ta model je vam prinaša QM z enako visoko kakovost ste jih pričakujete od Cooper Ure.Imajo pogled na nove zelene in modre barve, ki so zelo estetske.V Seiko NK gibanje ima 2-letno življenjsko dobo baterije in klopi 4 krat na sekundo.Tako dimnikar ni tako gladko, kot je vaš tipičen sodobne mehanske gibanja (cenovno Seiko mechanicals kot Seiko 5 in Cocktail Časa ponavadi označite 6-krat na sekundo).Če ljubiš vintage mehanske ure, ki ponavadi premagal/kljukico pri nižjih frekvencah, všeč vam bo dimnikar v NK gibanje, skupaj s kremenčevim natančnost.

SM8019 NAS Vietnamske Vojne Potapljanje Vojaške Straže 300M

Podrobne specifikacije:

Gibanje: Seiko VH31 Scan Quartz

Lume: Super svetlobna SLC3

Primer:43mm (vključno s Krono na vrhu)

Lug, da se lug: 47mm

Primer Tip: Krog

Ohišje Material: Nerjaveče Jeklo

Ohišje Barva: Pesek tvojim & IP črna

Krono:privito Dno-v,Crown privito navzdol

Rezilo:En način Vrtljivo Ploščo 120-zob povratne aluminija obliž (aluminij obliž velikost:30.7*38 mm)

Višina: 15 mm

Premer:43mm

Zapestnica Material: Nerjaveče jeklo /Najlon Nato / Gume TPSIV /Usnje

(Band Barva : zelena Vojska ,Vojska, modra ,črna)

Izbiranje Barva: Črna/modra/zelena

Lug med vrsticami:20 mm

Indeks Barva: Super Slc3 Svetlobna

Steklo: En most mineralnih plus trdega Stekla

Spol:Moški&ženske

Vodoodporna:30ATM

Stekla velikost:31,5 leta*6.7 mm(Premer&Debelina velikost)

Kupola kristalno steklo

Krono:6 mm zajebali

Dostava: Vse dostava ocene zgoraj so predmet naročila, se postavi pred 15:00 Kitajska pravočasno, da bi se za isti dan odpreme.Bomo objavili vaš izdelek v roku 2 dni po plačilu, je končan.

Zaradi trenutne globalne pandemije priporočamo, da je vaše naročilo v najkrajšem možnem času, če je element je darilo ali predvsem časovno občutljivo za preprečitev morebitnih nepredvidenih motenj dostave urnik.

Medtem ko smo si prizadevajo, da poda svoje naročilo v zgoraj navedenih rokih, to je vodnik in dostave ni mogoče zagotoviti.Ne bomo prevzeli odgovornosti za zamude, ki jih povzročajo naše Kurirje ali kateri koli Nacionalni poštnih storitev.Če blago ni dostavljeno v času, smo ocenili, vas prosimo, da se obrnete na nas in naredili bomo vse, kar je mogoče odpraviti takoj.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo, ki vam za pozno dostavo.

Naše stroške dostave krije stroške pošiljanja blaga do vas.Vendar pa to ne vključuje uvozne takse in upravne takse za sprostitev blaga pri vstopu v državo.

Je dolžnost kupca, da razumete, da boste morda morali plačati in plačati vse poznejše uvozne dajatve in dajatve na blago, odpremljeno v svoji Državi.V primeru, da elemente, ki so se vrnili, da QIMEI zaradi zavrne plačilo, kasnejše stroške, ki nastanejo kot so Uvozne Dajatve in stroški obdelave bo odšteje od nadomestila izda.

Ne prevzemamo nobene odgovornosti za blago, ki so bila izgubljena po dostavi v poštni predal.Pridržujemo si pravico do odpovedi naročila, kjer dostava naslov, ki je PO Box.Poleg tega smo tudi ne prevzema nobene odgovornosti za blago, ki so bili izgubljeni, ko so potrjena kot dostavijo na APO ali BFPO lokacijah.

Je Stranka odgovornost, da nas obvestite, če blago ni bilo, prejeti v roku 30 dni od ocenjena dostave datum ali čas naročanja.Če ni nobenega obvestila, je v tem času kupec, se šteje, da je prejel blago.

Vir nazaj:

Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno upam, da si lahko traja 1 minuto, da zapusti

pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Če imate kakršno koli vprašanje ,prosimo, da nas kontaktirate, preden pustite povratne informacije ,vam bomo odgovorili v 24 urah in poskušali naše najboljše, da rešitev za vas!Hvala!

Vrnitev:

Lahko vam damo polno nadomestilo za izdelke vrnejo v roku 15 dni od vas prejemajo če svoje predmete, se vrnejo v prvotno stanje.Kupci, ki morajo plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina.Ko prejmete povratno predmet povrnili vam bomo takoj.Hvala !

Oznake: pilotni watch, pazi samodejni mehanizem, ary ure, gledam, moški gledajo, moški quartz uro, gd oblikovalec watch, skimi army watch, jsdun watch, pazi, nepremočljiva.


  • Zaponko Tip: Sponke
  • Ohišje Material: Nerjaveče Jeklo
  • Primer Oblike: Krog
  • Postavka Vrsta: Kvarčne Ročne Ure
  • Band Material Tip: Najlon
  • Vodoodpornost Globina: 30Bar
  • Številka Modela: SM8019
  • Izbiranje Okna, Material, Vrsta: Hardlex
  • Priporoča Širina: 20 mm
  • Blagovna Znamka: QM
  • Certificiranje: Noben
  • Ohišje Debeline: 15 mm
  • Gibanje: KREMEN
  • Slog: Šport
  • Dolžina Pasu: 27 cm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Izbiranje Premer: 43mm

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]