Nadomestni Del Pes, Mačka Se Zgosti Lase Clipper Rezilo Cut Glavo Keramike Strokovno Styling Prenosni 24 Zob Nego Brivnik

  • €2.05
  • €1.73



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Opis:

Trajno: 24 zob, keramično rezilo, titana zgosti tip, trajno uporabo.

Hitro: brez dlake zaljubljen, ni vroče, odporne na obrabo, trajno in dobro ostrino.

Enostaven za uporabo: odstranite starega rezilo, čopič iz vse dlake ali umazanijo iz brivnik in priložite novo zamenjava rezil za striženje.

Uporablja blagovnih znamk: za Oakes, za Chigo, za Lepoto, za Ljubezen, za Yasuo, za Edward, za Baorun, za Bol, za Fengba, za Chaoer, za CFQQ, itd.

Prenosni: majhen, enostaven za prevoz, ga uporabljajo povsod hočeš.

Specifikacija:

Material: keramični + titana

Barva: črna+bela

Vrste: A(dolg konec), B(kratek konec)

Velikost(cca): 4.5*4 cm/1.77*znašala 1,57 palčni(L*W)

Uporablja blagovnih znamk: za Oakes, za Chigo, za Lepoto, za Ljubezen, za Yasuo, za Edward, za Baorun, za Bol, za Fengba, za Chaoer, za CFQQ, za Jiamei, za Kamon, za Modrost, za Tony kritje, za Riwei, za Rewa in drugih blagovnih znamk,

Package:

1 pc * lase clipper rezilo

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: ac dc dvojni izhod, frizerski clipper dodatki, gejša, moški ponovno polnjenje striženje las, 24v led tovornjak, clipper olje, zavore clipper pokrov, močno akumulatorski clipper, izbira rezanje lase, clipper stanovanj.


  • velikost: /
  • Postavka Vrsta: styling opremo
  • Plug Standard: Združeno KRALJESTVO, AU, NAS, CN, EU, Japonski
  • Napetost: 100-240v (Dual voltage), 210-240V, 100-110 V
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: /
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Vir Napajanja: Drugo, DC, Suhe Baterije & Ponovno Polnjenje, AC, Polnilna Baterija
  • Številka Modela: /

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]