Prenosni Bakrov Sulfat Referenčni SE-1 Elektrod Vrsta Ukrepa Kablov, Cevi, Betonski

  • €8.69
  • €8.00



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

modname=ckeditor

Referenčna elektroda uporabe:

Natančno spremljanje stanja katodnim zaščito.Potencial merilo za žrtveno anodno zaščito;

V navdušil trenutno katodnim protection system, je uporabljena kot stabilen vir signala za samodejni nadzor, primeren za katodnim varstvo pokopan cevovodov in podzemne kovinske konstrukcije;

To lahko pokopan v mestu, da je treba spremljati, vendar do njih ni mogoče dostopiti, kot so center dnu velike posode;

V nedostopnih položaj med podzemno shranjevanje goriva in kemična storage tank; cevi omrežja v okviru mestne cestne površine, itd.

Lahko pokopan v vnaprej v času gradnje za dolgotrajno uporabo; daljinsko zaznavanje signala vir za plinovod katodnim zaščito.

Prenosni referenčna elektroda uporaba:

Prenosni bakrov sulfat referenčna elektroda je primerna za področja uporabe.Večinoma se uporablja za določitev naravni potencial in katodnim varstvo potencial podzemnih kovinski cevovodi za določitev potepuških trenutno v tla, in tudi za določitev potenciala kabel kovinske obloge in jekla palice iz betona.Elektrod se lahko uporablja kot referenčna elektroda za potencialne nadzor v navdušil trenutno katodnim protection system, kjer tal je precej lepljiv.To se lahko uporabljajo v različnih tleh in sveže vode.

Strukturne izvedbe:

(1) elektrod je majhen po velikosti, in enostaven za prevoz.V votlini je iz prosojnih organska stekla ali ABS cev, ki je primeren za opazovanje nasičenje bakrov sulfat rešitev v notranjosti.

(2) elektrod potencial je stabilen, in elektrod ni enostavno polarizirana.

(3) elektroda ima dolgo življenjsko dobo.Elektrod skp in elektrod votlini so povezani z vijakom, ki je primeren za polnjenje rešitev.Ena namakanje se lahko uporablja za več kot eno leto.

(4) elektrod strukture je podjetje, skupno je odporna proti koroziji, uhajanja stopnja microporous membrana je razumno, in ni vidna pretok tekočine, in to se lahko dajo v žep.

(5) Elektroda specifikacije: φ3cm*15 cm, žice, dolžina 1,5 m, s posnetka

Oznake: crystal pendulum, baker v prahu, montažnih betonskih cevi, florida betonske cevi, borax, materni baker crystal, bakreni material sequins crystal, iem baker crystal, baker kristalno okraski, hanson betonske cevi.


  • Certificiranje: Noben
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]