Eyeglass Primerih Ženske Težko Očala Primeru Moških Aluminija Spektakel Primeru, Črtami za Branje Očala in Majhne Velikosti Okvirja

  • €6.36
  • €4.71



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Eyeglass Primerih Ženske Težko Očala Primeru Moških Aluminija Spektakel Primeru, Črtami za Branje Očala in Majhne Velikosti Okvirja

Zaščitite posnetke in vaše leče: imejte očala iz upogibanje in zlom, tudi mehke obloge je tudi super za zaščito vaše leče pred umazanijo in praskami.

Tanek in lahek: naša očala primeru je slim & lahki, da ne težijo vašem žepu ali torbi, ko boste zdrsa v medtem ko ste na poti.Zaščitite vaš očala v neverjetno držalo.

Vaš dober partner: naše modne trajne design očala primeru videz sodobnim stilom, narejena iz obraza aluminija, notranje obloge za zaščito vaših očal, je enostaven za izvedbo za šport na prostem, dejavnosti, osebe, počitnice, pohodništvo, kampiranje itd.

Očala primeru ustreza očal okvir branje očala in majhne velikosti okvirja.Pred da, prosimo, preverite vašo očal okvir velika najprej kupiti popoln eni sami.

Obleko vsakogar: spolne eyeglass primeru je kot Nalašč za moške, ženske, otroke in odrasle.

To je lahko tudi kot sladko lepo darilo za vašo družino, ljubimec, prijatelji, sodelavci itd.

Očala Primeru ni le nosijo očala, ampak, da jo zaščitite pred praskami na leče in daes na okvir.

Trajno primeru je udobno dokončaj na zunanjost in mehka zaščitna podloga v notranjost, da se prepreči očala se je popraskal in umazan.

Tanek in lahek dovolj za prevoz z lahkoto zdrsne v žepu, torbici, nahrbtnik itd.

barva: Srebrna

material: aluminij

velikost: 151*56*32MM

Vsebina Paketa:

1X očala primeru

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na www.porovnaj.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Oznake: očala trdna torba, primeru eyeglass, slušalka primeru majhnih, reže očala primeru, zadeva stekla, očala prekrivajo, vz očala, očala primeru otroka, ohišje za očala eyeglass, ss očala.


  • Očala Dodatki: Primeri & Vrečke
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Očala Dodatki
  • Spol: Unisex
  • Številka Modela: Očala Primeru
  • Vzorec Tipa: Trdna

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]