2000RPM Električni Gline Orodja Za Keramične Umetnosti Tiskanje Mini Lončenine Kolo Stroj DIY Gline, Keramike Stroj Z Pladenj Darilo Za Otroke

  • €31.46
  • €18.87



  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Funkcija:

1.Nastavljiva hitrost, humanized delovanje, praktičen in udoben.Stabilno hitrost, varčevanje z energijo in zmanjšanje hrupa.Enostaven za uporabo, ki izpolnjuje zahteve, poklicnih in amaterskih keramični navdušence.Kompaktna konstrukcija, lahka teža, enostaven za shranjevanje.Primerna za DIY gline delo, šola za poučevanje ali domačo uporabo.

2.Visoko kakovostnega Materiala:Ta mini lončenine uporablja visoko-kakovostno gramofon, ki nikoli ne bo rja.Hitrost je stabilen in veliko dela se lahko pripravi brez težav.Uporaba uhajanje zaščitno stikalo na spodnjem delu stroja se lahko zagotovi, da boste dobili prijetno keramični izkušnje.

3.Močan Motor in Nizka raven Hrupa:z Uporabo visoko kakovostnih motornih, koles vrtenje gladko.Hitrost 0-2000r/min, manj kot 60dB, nizko raven hrupa.Nastavljiva hitrost, humanized delovanje, praktičen in udoben.

4.Prednosti:Električna lončenine kolo DIY stroj je nastavljiva hitrost, nizka raven hrupa, varno in zanesljivo delovanje, in za varčevanje z energijo.

5.Široko Uporabo:Ta lončenine kolo stroj je primeren za šolo keramični poučevanja, lončarstvo, poljaki, DIY trgovinah ali domačo uporabo, in lahko zadovoljili potrebe profesionalnih in amaterskih lončenine navdušence.

6.Odlično Darilo:Lep videz, briljantne barve, da se boste počutili bolj zadovoljni.Telo keramični mlinček je bil poškropiti s plastično, s kompaktno strukturo, majhna površina, dobro blato ohranjanje in enostavno delovanje.To je odlično darilo za družino in prijatelje.

Specifikacija:

Material: kovina

Teža: 205 g

Nazivna napetost: DC-12V

Hitrost: 0-2000RPM

Premer vrtijo kolo: 6 cm / 2.4 palčni

Vrtijo kolo debelina: 0.7 cm/0.3 palčni

Velikost telesa: 8.6 * 8.6 cm

Seznam vsebine:

1 x električni lončenine kolo stroj

1 x 8 nastavi keramike, orodja

1 x DC napajalnik

Predlogi:

1. Dobili manjše koščke blata

2. Ne spin preveč počasi.

3. Pri oblikovanju, lahko raztezajo se je nekoliko debelejši, in nato počasi bo tanjši.

4. Uporaba gline orodja za pomoč pri modeliranje in zmanjšanje vlage.

Oznake: glina, keramika kolo, glina metalec, na gramofon gline, električni toplozračne peči, prodaja, električni lončenine kolo, potteri kolo, kot nalašč keramike, orodja, lončarstvo gramofon, lončarstvo kolo, glinene kolo.


  • Oblika: tiskanje Krog Mini
  • Funkcija 2: mini Keramični stroj
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Kovine
  • Funkcija 1: Keramični Stroj
  • Številka Modela: Mini Lončenine Kolo Stroj

Podaj mnenje

Ocena?




Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]